Кадър: фейсбукРазследването около причините за смъртта на двойката, която почина вследствие

...
Кадър: фейсбукРазследването около причините за смъртта на двойката, която почина вследствие
Коментари Харесай

Причината за смъртта на млада двойка продължава да бъде загадка

Кадър: фейсбук

Разследването към аргументите за гибелта на двойката, която почина в резултат на мистериозна болест по време на ваканцията си във Фиджи, ще отнеме седмици, ``вероятно и повече``, с цел да бъде открито естеството на заболяването. Това оповестиха здравните служби в островната страна на изключителна конференция в неделя, написа novini.bg.

Дотук е известно, че преди да издъхнат, двамата са се оплаквали от повръщане, домашно разстройство, изнемощялост и мъчно вдишване на мирис. В едно от последните си известия, които е изпратила до родителите си, 35-годишната Мишел Пол е написала, че не се усеща добре и че " повръща в продължение на 8 часа``, а пръстите ѝ били " вцепенени ".

От здравното министерство на Фиджи сбито обявиха, че следствието продължава и не би желало да навлиза в характерни елементи по следствието. Островната страна разгласи случая за предпочитан и разгласи, че работи в тясно съдействие със Световната здравна организация и с американската страна. От локалните управляващи към този момент са изпратени " съответни проби`` от аутопсиите до здравните органи в Съединени американски щати.

Междувременно стана ясно още, че петимата лекари, които са приели и прегледали въпросната двойка, към този момент са освободени от карантината, под която бяха сложени като защитна мярка против разпространяването на болест. Състоянието им е разказано като ``отлично``.

Близките и роднините им са безусловно безапелационни, че двамата не са изпитвали никакви здравословни проблеми преди да отлетят за Фиджи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР